YKS HAZIRLIK
Anasayfa> Eğitim öğretim> YKS Hazırlık

MAVİGÜN’DE

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI ( YKS )

HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

* 2020-2021Eğitim Öğretim yılında 12. Sınıf öğrencilerimizin üniversite sınavları hazırlık süreci,25Ağustos 2020 tarihi itibariyle başlamıştır.TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve AYT(Alan Yeterlilik Testleri) konularınıntamamının anlatımıYÜZ YÜZE olarak Haziran 2021 dekiYKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ye kadar yoğun bir şekilde devam edecektir.

* Hafta içi çalışmalarımızda dersler ve konularTYTve AYTmüfredatına göre alanında çok tecrübeli ve uzman öğretmen kadrosutarafından işlenmekte olup ilk günden son güne kadar disiplinli, düzenli ve sistemli bir şekilde devam etmektedir. Öğrencilerin seçmiş oldukları alanlarına (Sayısal / Eşit Ağırlık) göre dersler tanımlanmaktadır.

* Ders programı her hafta bir deneme yapılabilecek şekilde hazırlanmaktadır.

* Anlatılan konularla ilgili öğrencilerimize belirli aralıklarda ÖLÇME DEĞERLENDİRMELER yapılmakta, kurum içi yapılan TYT ve AYT denemelerinde aynı gün sonuçlar hem öğrencilerimizle hem de velilerimizle paylaşılmakta ve gerekli önlemler alınmaktadır.

* Öğrencilerimiz için sınava hazırlık sürecinde Moral - Motivasyon Etkinlikleri, Alanında Uzman Eğitimciler ile Seminer Çalışmaları, Kariyer Günleri yapılmaktadır.

* Her12.sınıf öğrencimiz için ÖĞRENCİ KOÇU görevlendirilmiştir. Öğrenci Koçlarımız en fazla 10 öğrencimizin yıl boyunca YKS hazırlık sürecini takip etmektedir. Öğrenci Koçlarımız kendi grubundaki öğrencileriyle birebir görüşmeler yapmakta, velileriyle irtibata geçmekte, öğrencinin çalışmalarıyla daha da yakından ilgilenmektedir.

* Ayrıca Rehberlik Servisimiz öğrencilerin gerek sınav ve gelecek kaygıları gibi sorunlarını, gerekse de akademik başarılarını sürekli takip etmektedir.

* Hafta içi yapmış olduğumuz tüm bu çalışmalara ilave olarak Mavigün’deCumartesi günleri de "TYT-AYT TAKVİYEKURSLARI" yapılmaktadır.

* Ara Tatillerde ve Yarı Yıl Tatilinde de ekstra Soru Çözüm Kampları ve Konu Tamamlama Programları yapılarak öğrencilerin YKS Hazırlık sürecindeki tüm eksikleri Mavigün Eğitim Kadrosu tarafından giderilmektedir.

* YAPILAN TÜM ÇALIŞMALAR ÇERÇEVESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN EKSTRA BİR KURSA İHTİYACI OLMAMAKTADIR.

YUKARI